Fredag 16. marts kl 18.00
VINAFTEN PÅ TYRSTRUP KRO ” LA TOUR DE FRANCE”
Klassisk rørt kalvetartar og sprød rugbrødschips
NV Champagne Andre Clouet Brut Rosé
*
Coq au Riesling med morkler og Spätzle
2014 Riesling Selection des Vieilles Vignes F.E. Trimbach
*
Kalvebrissel på ramsløgs beurre blanc, kvæde
og dehydreret grønkål
2016 Montagny 1. Cru, Jean – Marc Boillot
*
Rose lammekølle og Due, spidskål og sauce Waldorff
2015 Coudoulet de Beaucastel, Famille Perrin, Orange
*
Brie de Meaux, Brebis, Roquefort, Tapenadetoast
2012 Château de Camensac, Haut – Medoc 5. Cru Classé
*
Mormors æblekage, æble chips, fraiche æg og vanillje iscreme
2015 Château de la Mulonniére, Côteaux du Layon Beaulieu
*
Kaffe & sødt