Selskabsmenuer

Tyrstrup Kro, Kgl. privilegeret!

Der findes kroer i Danmark. Og så findes der i en klasse for sig den stråtækte Tyrstrup Kro, hvis indretning, stil, udbud og ambitioner har international formåen. Hvilket da også høres på gæsternes forskellige tungemål. De ved godt, at når de besøger Koldingområdet, f.eks. i
forretningsøjemed, går De ikke fejl af et ophold på kroen. Tæt på det hele – og dog i rekreative, landlige omgivelser.

Kroens historie rækker mere end 350 år tilbage. Men det er især de
seneste 20 år, der har betydet udvikling i den helt store stil. Parret
Annette og Torben Schulz overtog i 1987 og har med stor veneration og sikkerhed udvidet igen og igen.

Tyrstrup Kro har 27 flot indrettede og hyggelige værelser. Her er ikke sparet på pladsen, heller ikke de store badeværelser. 15 af de 27
værelser fremtræder som suiter og er med spabad. Alle værelser er
udstyret med moderne teknik som trådløs internet, tv og telefon.

Kurser, foredrag, fester m.v. har smukke rammer på Tyrstrup Kro, hvor otte selskabslokaler byder sig til med plads fra 10 – 180 personer.
I Danmark er kroen bredt kendt som et spisested for gourmet’er.
Det innovative køkken er med på tidens tendenser, men står ikke
tilbage for at servere det traditionelle danske køkkens specialiteter. Vinkælderen er lige så bredt funderet, og har en særlig afdeling med fine, ældre flasker.

Tyrstrup kro, som er 4-stjernet, er medlem af Dansk Kroferie,
Danmarks ældste og største krosammenslutning.

Selskabsmenu

Fest & Stemning

Forventningerne til en fest skal fuldt ud indfries, for at minderne om en god dag huskes. For at sikre Dem en god fest og en minderig
oplevelse, er menuen, betjeningen, vinen, stemningen, bord-
dækningen – og ikke mindst stedet – vigtige forudsætninger.

Uanset anledningen: bryllup, reception, jubilæum, konfirmation eller en rund dag, så tør vi godt love Dem en fest udover det sædvanlige.
Vi vil også gerne være Dem behjælpelig med at arrangere hyggepianist eller anden musik.

De nævnte priser er alle inkl. en flot borddækning med blomster samt betjening og moms. Kontakt os for en aftale, så vi kan give Dem en række forslag til Deres store dag. På gensyn!

Med venlig hilsen

Tyrstrup Kro

Annette & Torben Schulz

Der tages forbehold for udefrakommende prisstigninger samt afgifts-
ændringer. Alle priser er gældende for min. 12 couverter.

Praktiske informationer klik her

Helaftensarrangement til fast pris

Vælg 3 retters menu fra Forrett, Hovedmenu og Dessert

(min. 20 personer)

Husets aperitif eller sablet mousserende vin
3 retters udsøgt festmenu
(valgfri, se 1-30 bagved)
Vinmenu & dessertvin ad libitum under middagen
Øl & vand ad libitum under middagen
Kaffe/the med sødt
Bar med fadøl, vin & sodavand
Natmad
(valgfri, se særskilt)

Pris pr. person kr. 658,-

NB. Festarrangement 7 timer
(3 retter alene 348,-)

Festmenu

Vælg 3 retters menu fra Forrett, Hovedmenu og Dessert

(min. 20 personer)

Husets aperitif
3 retters klassisk festmenu
(valgfri, se nedenfor)
1 glas hvidvin & 2 glas rødvin
Kaffe/the med sødt

Pris pr. person kr. 496,-

Med vin ad libitum, øl og vand under middagen kr. 558,-

Klassisk menu

(min. 20 personer)

Velkomst

Suppe valg fri
Butterdejsskal med høns i asparges

Kildegaarden Kalvesteg med grønt
Kildegaarden Oksesteg med sønderjysk hvidkål

Islagkage
Fromage valgfri

Vinmenu ad libitum under middagen
Øl & vand ad libitum under middagen
Kaffe/the med sødt

Pris pr. person kr. 558,-

NB: Menu bestilles senest en uge før arrangementet.

Forretter

1) Torskecarpaccio med syltet løgskaller, ristede hasselnødder, små urter og salater

2) Tapas tallerken, med eller uden fisk

3) Consomme efter eget ønske

4) Duet af laks som terrin, pocheret, med mild peberrods creme, samt rugflager og Syltet tyttebær

5) Røget fasan med rucolasalat, brunet smør, rugbrødschips, sprød ost fra Elmegaarden

6) Torskeryg med ærter francaise samt hollandaise

7) Oksecarpaccio med fynsk rygeost, pesto af merian, dansk parmesan og syltet svampe

8) Skindstegt rødfisk med spaghetti af squash, estragon beurre blanc og friske urter

9) Serrano skinke med tomat, sesam/citron vinaigrette og sprøde chips

10) Sprængt kalvetunge med wasabi agurker, marineret tapioka perler samt glaskål

Hovedretter

11) Triologi af ung hane – bryst – farseret – confiteret, samt gulerødder på flere måder

12) Dansk hjortevildt (enebær stegt) med kantarel sauce, rødbede og tranebær (+85,-)

13) Rosa stegt kalv fra kildegården med brioche crouton dertil kalve glace

14) Confiteret svinebryst med trilogi æble

15) Kalveculotte chili marineret med årstidens grønt og timian reduktion

16) Duet af kildegårdens kalv samt sprængt andebryst med sauce calvados og trilogi af Selleri (+45)

17) Farseret ung hane med årstidens grønt og sauce

18) Nøddebagt limousine kalv fra kildegården med rosmarin glace og brændte løgskaller (+25)

19) Duet af unghane & kalve culotte med kreation af sæsonens grønt

Desserter

20) Citrontærte med brændt marengs dertil mocca iscreme

21) Grand marinerede issouffle med sprød karamel samt sorbet

22) Desserttallerken, med kage, mousse, is og sorbet (fås også som dessertspejl)

23) Creme brulle med vanilje syltet frugt, samt grand marinere glace og Hjemmelavet iscreme

24) Kromandens citronfromage med flødeskum og syltede citronskader

26) Cheesecake med sæsonens bær dertil coullis og bær

27) Lun chokoladebombe med blød is og bær

28) Årstidens frugttærte med hjemmelavet vanilje iscreme

29) Kraftig chokoladekage med appelsin parfait og syltet kumquats

30) Chokoladekugle med to slags mousse dertil syrnet sorbet

Klassiske receptions hapsere

(min. 15 personer & min. 5 enheder pr. person)

31) Finger sandwich med røget laks kr. 20,-

32) Mini Croissant med rejefyld eller kyllingesalat kr. 20,-

33) Grissini bagt med ost fra Elmegaarden, artiskok creme a part kr. 20,-

34) Serrano skinke med forskellige meloner kr. 20,-

35) Osmostisk agurk med røget laksetatar. kr. 20,-

36) Crouton med levermousse og syltet agurk kr. 20,-

37) Fingerost fra Elmegaarden kr. 20,-

38) Kage, stk. kr. 20,-

39) Saltede nødder kr. 20,-

Gane renser

40) Champagnesorbet kr. 35,-

41) Æble-ingefær sorbet kr. 25,-

41) Lime granite kr. 25,-

42) Granite af røde bær kr. 25,-

Kager, diverse

43) Selskabschokolade, 2 stk. kr. 22,-

44) Petit Four, pr. stk kr. 16,-

45) Hjemmelavet kransekage med nougatfyld kr. 25,-

46) Småkager, pr. couvert kr. 18,-

47) Hjemmebagt kringle kr. 35,-

48) Chips & peanuts til baren kr. 20,-

,-

Diverse drikke

49) Kaffe/The kr. 38,-

50) Øl – kande kr. 165,-

51) Vand kr. 32,-

52) Husets avec, cognac/likør pr. stk. kr. 48,-/58,-

53) Årstidens velkomstdrink, pr. glas kr. 68,-

54) Husets gode vine, pr. flaske kr. 228,-

55) Portvin eller Sherry, pr. glas kr. 38,-

56) Muskat, pr. glas kr. 48,-

Vincouvert 1

57) Hvidvin, rødvin & dessertvin, 1 glas af hver kr. 188,-

Vincouvert 2

58) Hvidvin, rødvin & dessertvin, serveres ad libitum kr. 248,-

Natmad

59) Croissant med reje og hønsesalat

60) Ungarsk gullasch suppe med bønner, kartofler og kål

61) Flæskeæggekage med det hele

62) Hotdogs med det hele

63) Sønderjysk pølsebord

64) Kartoffelsuppe med purløg & bacon