Klassisk menu

FORRET

Rejecocktail 158,-
med hjemmerørt dressing

Okse Carpaccio 158,-
med salater, rygeost, sødt og syltet

Dagens fisk 168,-
med cremet fiskesuppe og ristet grønt

Serveret som hovedet: 208,-

Salat 98,-
med blandet garniture, vinaigrette og sprødt

HOVEDRET

Dansk bøf 228,-
med bløde løg, hvide kartofler, skysauce og agurkesalat

Wienerschnitzel 298,-
med brasede kartofler, ærter og smørsauce

Meunierstegt Rødspætte 348,-
med dagens garniture, kartofler og kaperssauce

Steak af oksefilet 438,-
med dagens garniture, kartofler og skysauce

Steak af ribeye 438,-
med dagens garniture, kartofler, urtesmør og skysauce

EKSTRA

Sauce Béarnaise 45,-
Pebersauce 45,-
Pommes Frites 45,-

DESSERT

Gateau Marcel 118,-
med sorbet og knas

Bærkage 118,-
med knas og vanilie creme fraiche

Isdessert 88,-
af hjemmerørt is med bær og knas

Ost 128,-
tre oste fra lokal producent med garniture

BØRN

Rejecocktail 98,-

Hakkebøf med brasede kartofler 128,-

Pasta med kødsauce 128,-