Klassisk menu

FORRET

Rejecocktail 148,- med hjemmerørt dressing

Okse Carpaccio 138,- med salater, rygeost, sødt og syltet

Dagens fisk 148,- med cremet fiskesuppe og ristet grønt

Serveret som hovedet: 208,-

Salat 98,- med blandet garniture, vinaigrette og sprødt

HOVEDRET

Dansk bøf 198,- med bløde løg, hvide kartofler, skysauce og agurkesalat

Wienerschnitzel 258,- med brasede kartofler, ærter og smørsauce

Meunierstegt Rødspætte 298,- med dagens garniture, kartofler og kaperssauce

Steak af oksefilet 388,- med dagens garniture, kartofler og skysauce

Steak af ribeye 388,- med dagens garniture, kartofler, urtesmør og skysauce

DESSERT

Gateau Marcel 118,- med sorbet og knas

Bærkage 118,- med knas og vanilie creme fraiche

Isdessert 88,- af hjemmerørt is med bær og knas

Ost 128,- tre oste fra lokal producent med garniture

EKSTRA

Sauce Béarnaise 45,-

Pebersauce 45,-

Pommes Frites 35,-

BØRN

Rejecocktail 98,-

Hakkebøf med brasede kartofler 98,-

Pasta med kødsauce 98,-