Klassisk menu
FORRET
Rejecocktail 158,-
med hjemmerørt dressing
Okse Carpaccio 158,-
med salater, rygeost, sødt og syltet
Dagens fisk 168,-
med cremet fiskesuppe og ristet grønt
Serveret som hovedet: 208,-
Salat 98,-
med blandet garniture, vinaigrette og sprødt
HOVEDRET
Dansk bøf 228,-
med bløde løg, hvide kartofler, skysauce og agurkesalat
Wienerschnitzel 298,-
med brasede kartofler, ærter og smørsauce
Meunierstegt Rødspætte 348,-
med dagens garniture, kartofler og kaperssauce
Steak af oksefilet 438,-
med dagens garniture, kartofler og skysauce
Steak af ribeye 438,-
med dagens garniture, kartofler, urtesmør og skysauce
EKSTRA
Sauce Béarnaise 45,-
Pebersauce 45,-
Pommes Frites 45,-
DESSERT
Gateau Marcel 118,-
med sorbet og knas
Bærkage 118,-
med knas og vanilie creme fraiche
Isdessert 88,-
af hjemmerørt is med bær og knas
Ost 128,-
tre oste fra lokal producent med garniture
BØRN
Rejecocktail 98,-
Hakkebøf med brasede kartofler 128,-
Pasta med kødsauce 128,-