Klassisk menu
FORRET
Rejecocktail 148,- med hjemmerørt dressing
Okse Carpaccio 138,- med salater, rygeost, sødt og syltet
Dagens fisk 148,- med cremet fiskesuppe og ristet grønt
Serveret som hovedet: 208,-
Salat 98,- med blandet garniture, vinaigrette og sprødt
HOVEDRET
Dansk bøf 198,- med bløde løg, hvide kartofler, skysauce og agurkesalat
Wienerschnitzel 258,- med brasede kartofler, ærter og smørsauce
Meunierstegt Rødspætte 298,- med dagens garniture, kartofler og kaperssauce
Steak af oksefilet 388,- med dagens garniture, kartofler og skysauce
Steak af ribeye 388,- med dagens garniture, kartofler, urtesmør og skysauce
DESSERT
Gateau Marcel 118,- med sorbet og knas
Bærkage 118,- med knas og vanilie creme fraiche
Isdessert 88,- af hjemmerørt is med bær og knas
Ost 128,- tre oste fra lokal producent med garniture
EKSTRA
Sauce Béarnaise 45,-
Pebersauce 45,-
Pommes Frites 35,-
BØRN
Rejecocktail 98,-
Hakkebøf med brasede kartofler 98,-
Pasta med kødsauce 98,-