SESON MENU

Kl. 12.00-15.00

Forret

Røget and med tranebær og pastinak chips

*
Hovedret

Svinebryst med dagens garniture, 
sauce og kartofler

*

Dessert
Chokolade dessert

*

Forret – 128,-


Hovedret – 228,-


Dessert – 118,-



3 retter – 398,-

Drikkevarer

Sodavand 39,- Coca Cola, Fanta, Coca Cola Zero, Sprite, Pellegrino

Saft 39,- Hyldeblomst, rabarber, solbær

Fadøl 33cl. 48,- | 50 cl. 65,- Fuglsang Pilsner eller Blackbird

Special fadøl 40cl. 65,-

Manabrea, Italiensk hvedeøl eller pilsner

Glas vin 98,- Hvid, rød eller rosé

Spørg tjeneren for udvalg

Glas bobler 78,- Halvtør spumante

Glas champagne 128,- Rivanger Blanc de Noir, Brut

Glas portvin 98,- Reccua Tawny eller LBV

Kaffe / the 52,-

Irish coffee 98,-

Avec fra 78,-

Spørg tjeneren for udvalg

FROKOSTMENU A LA CARTE

KL. 12.00 – 15.00

Kroens sild med garniture og rugbrød 138,-

Rejecocktail 148,-

Okse carpaccio med garniture 138,-

Dagens fisk med cremet fiskesuppe 148,-

Salat med vinaigrette og crouton 98,-

Dagens fisk med brændende kærlighed 168,-

Flæskeæggekage (tilberedning ca. 25min.) 138,-

Pariserbøf 198,- Dansk bøf med bløde løg 198,-

Stjerneskud 228,-

Wienerschnitzel 258,-

Meunierestegt rødspætte 298,-

Bærkage med vanilie creme fraiche 118,-

Gateau Marcel med sorbet 118,-

Is dessert 88,- Ost 128,-

CHAMPAGNE

Didier Chopin, Rivanger Blanc de Noir Brut gl. 128,- / fl. 498,-

André Clouet Grand Reserve Brut Bouzy 688,-

André Clouet Reserve Rosé Brut Bouzy 788,- 2008

André Clouet Vintage Brut Bouzy 858,- 2009

André Clouet Un Jour de 1911 Brut Bouzy 1288,-

Moët & Chandon Reserve Brut Epernay 798,- 2009

Moët & Chandon Dom Perignon Brut Epernay 1998,-

Ruinart Brut Reims 798,-

Ruinart Rosé Brut Reims 898,-