SESON MENU
Kl. 12.00-15.00
Forret
Røget and med tranebær og pastinak chips
*
Hovedret
Svinebryst med dagens garniture,
sauce og kartofler
*
Dessert
Chokolade dessert
*
Forret – 128,-
Hovedret – 228,-
Dessert – 118,-
3 retter – 398,-
Drikkevarer
Sodavand 39,- Coca Cola, Fanta, Coca Cola Zero, Sprite, Pellegrino
Saft 39,- Hyldeblomst, rabarber, solbær
Fadøl 33cl. 48,- | 50 cl. 65,- Fuglsang Pilsner eller Blackbird
Special fadøl 40cl. 65,-
Manabrea, Italiensk hvedeøl eller pilsner
Glas vin 98,- Hvid, rød eller rosé
Spørg tjeneren for udvalg
Glas bobler 78,- Halvtør spumante
Glas champagne 128,- Rivanger Blanc de Noir, Brut
Glas portvin 98,- Reccua Tawny eller LBV
Kaffe / the 52,-
Irish coffee 98,-
Avec fra 78,-
Spørg tjeneren for udvalg
FROKOSTMENU A LA CARTE
KL. 12.00 – 15.00
Kroens sild med garniture og rugbrød 138,-
Rejecocktail 148,-
Okse carpaccio med garniture 138,-
Dagens fisk med cremet fiskesuppe 148,-
Salat med vinaigrette og crouton 98,-
Dagens fisk med brændende kærlighed 168,-
Flæskeæggekage (tilberedning ca. 25min.) 138,-
Pariserbøf 198,- Dansk bøf med bløde løg 198,-
Stjerneskud 228,-
Wienerschnitzel 258,-
Meunierestegt rødspætte 298,-
–
Bærkage med vanilie creme fraiche 118,-
Gateau Marcel med sorbet 118,-
Is dessert 88,- Ost 128,-
–
CHAMPAGNE
Didier Chopin, Rivanger Blanc de Noir Brut gl. 128,- / fl. 498,-
André Clouet Grand Reserve Brut Bouzy 688,-
André Clouet Reserve Rosé Brut Bouzy 788,- 2008
André Clouet Vintage Brut Bouzy 858,- 2009
André Clouet Un Jour de 1911 Brut Bouzy 1288,-
Moët & Chandon Reserve Brut Epernay 798,- 2009
Moët & Chandon Dom Perignon Brut Epernay 1998,-
Ruinart Brut Reims 798,-
Ruinart Rosé Brut Reims 898,-