Bestyrelsesmøder, små konferencer eller firmasammenkomster

Tyrstrup Kro, Kgl. privilegeret!

Der findes kroer i Danmark. Og så findes der, i en klasse for sig, den stråtækte Tyrstrup Kro, hvis indretning, stil, udbud og ambitioner har international formåen. Hvilket da også høres på gæsternes forskellige tungemål. De ved godt, at når de besøger Koldingområdet, f.eks. i forretningsøjemed, går De ikke fejl af et ophold på kroen. Tæt på det hele – og dog i rekreative, landlige omgivelser.

Kroens historie rækker mere end 350 år tilbage. Men det er især de seneste 20 år, der har betydet udvikling i den helt store stil. Parret Annette og Torben Schulz overtog i 1987 og har med stor veneration og sikkerhed udvidet igen og igen.

Tyrstrup Kro har 27 flot indrettede og hyggelige værelser. Her er ikke sparet på pladsen, heller ikke de store badeværelser. 15 af de 27 værelser fremtræder som suiter og er med spabad. Alle værelser er udstyret med moderne teknik som trådløs internet, tv og telefon.

Kurser, foredrag, fester m.v. har smukke rammer på Tyrstrup Kro, hvor seks selskabslokaler byder sig til med plads fra 10 – 180 personer. I Danmark er kroen bredt kendt som et spisested for gourmet’er. Det innovative køkken er med på tidens tendenser, men står ikke tilbage for at servere det traditionelle danske køkkens specialiteter. Vinkælderen er lige så bredt funderet, og har en særlig afdeling med fine, ældre flasker.

Tyrstrup kro, som er 4-stjernet, er medlem af Dansk Kroferie, Danmarks ældste og største krosammenslutning.

Konference

Hvad enten De skal holde et miniseminar eller en stor konference, har vi plads og faciliteter som kan tilpasses Deres ønsker og behov.

En vellykket konference forudsætter ikke bare det faglige indhold, men også den sociale del af opholdet. Hvad enten De skal have et lille frokostmøde eller en konference over flere dage, kan vi på Tyrstrup Kro arrangere det til det bedste for alle parter.

Vi glæder os til at byde velkommen på Tyrstrup Kro.

Med venlig hilsen

Torben Schulz

Euronics