*Markerede retter kan kun nydes som en del af den komplette menu*
Torsk – Kål – Wasabi
Ballotine af koldrøget torskm/ syrnet spidskål, wasabicreme & savoykål
*Havtaskekæbe – Muslinger – Urter*
Havtaskekæbe m/ urte brunoise, muslinger & muslingesauce
*Jordskok – Ricotta*
Ravioli m/ jordskok & Ricotta, jordskok chips & jordskok suppe
Secreto – Svampe – Kastanjer
Secreto m/ ristede svampe, friterede svampe & kastanjer
Hovedret
Kvæg – Svamp – Brombær
Braiseret kalvebryst & helstegt okseblomme med svampe vol-au-vent, grillet nye løg, syltet perleløg, friske brombær & rødvins gastrique
Osteplatte – Æble – Havtorn
Udvalg af oste med æblekompot & havtorn honning
*Solbær & Skovsyre*
Solbær mousse med skovbund krokant, skovsyre & marengs
Rød Grød med Fløde
Bærkompot med cremefraiche is, blomster & hvid chokolade
2 retter – 398,-
3 retter – 468,-
4 retter – 548,-
8 retter – 838,-