Tyrstrup Kro

Seværdigheder

Skamlingsbanken udgør et smukt naturområde, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over hele egnen mellem Kolding og Christiansfeld. Den 16 meter høje støtte på Skamlingsbanken. Der er også udsyn over Lillebælt til Fyn og mod vest langt ind i Sønderjylland. Landskabet fremtræder frodigt med småbakkede marker, bøgeskove, levende hegn langs veje og markskel. Skamlingsbanken er især kendt for de folkefester, der blev holdt i årene 1843-59 til støtte for den danske sag i Sønderjylland. [/one_half]
På Højskamlingen står en 16 meter høj støtte lavet af 25 granitblokke til minde om den danske sags forkæmpere i Slesvig. Tyrstrup Kro ligger centralt i syd Danmark med muligheder for ture og udflugter. Flensburg ligger kun 45 min. væk og ønsker du at besøge Legoland i Billund er dette også kun 45 min. væk. Halvanden times kørsel vestover, kommer du til en af Europas flotteste strande på Rømø. Her finder du kilometer med sandstrande.

Fyn med sin kendte by Odense er også et besøg værd, kun 1 times kørsel. I tillæg til dette findes der et utal af muligheder i omegnen af Tyrstrup Kro, hvad enten du vil bade, finde seværdigheder, fiske eller bare nyde det.