Restaurant

Bestill bord

Her kan De bestille bord for ønsket anledning

Frokostmenu

JUL PÅ KROEN

3 rætter Lunch / Mittagessen Dkr 298,-

Gravad laks – Sild – Rejer
Marinated salmon – Herring – Shrimp
Marinierter Lachs – Hering – Garnelen

Kødkvæg fra Kildegaarden
og And med julegarniture
Beef from Kildegården and Duck with Christmas garnish
Rindfleisch aus Kildegården und Ente mit Weihnachten Garnierung

Ris a la mande eller Ost fra Elmagaarden
Ris a la mande or cheese from Elmagaarden
Ris a la mande oder Käse aus Elmagaarden

298 DKK

Kroens sild med rugbrød
Herring / Hering
Dkr 98,-

Rejecocktail
Shrimp cocktail / Krabben cocktail
Dkr 118,-

Dagens fisk med brændende kærlighed
Fish of the day with Bacon and onions
Fisch des Tages mit speck und Zwiebeln
Dkr 148,-

Cremesuppe med dagens fisk
Cream soup with fish of the day
Cremesuppe mit Fisch des Tages
Dkr 98,-

Wienerschnitzel
Wiener schnitzel / Wienerschnitzel
Dkr 198,-

Steak af kødkvæg
Steak / Steak
Dkr 348,-

Æggekage med bacon (Tilberednings tid 25 min.)
Omelette with bacon/ Omelette mit Speck
Min. 2 pers
Dkr 138,-

Pariserbøf med frisk rå æggeblomme
Rødbeder, frisk peberrod, løg, kapers, sennepspickles
Minced beef steak with beet root, fresh horse radish, onions, capers, mustardpickles
Hacksteak mit rote Bete, frische Meerrettich, Zwiebel, Kapern, Senfpickles
Dkr 168,-

Dansk bøf med bløde løg
Danish minced beef with onions. / Dänisches Hacksteak mit Zwiebeln.
Dkr 168,-

Stjerneskud
Dampet og stegt rødspætte filet på ristet brød med rejer og dressing
Steamed and fried fish fillet on toasted bread with shrimp and dressing
Gedünstet und gebraten fisch Filet auf geröstetes Brot mit Garnelen und Dressing
Dkr 188,-

Salat med vinaigrette og crouton
Salad with vinaigrette and croutons
Salat mit Vinaigrette und Croutons
Dkr 98,-

Æblekompot med skyr creme og sprødt havre
Apple Compote with shunning cream and crunchy oat
Apfelkompott mit meiden Creme und knusprigen Hafer
Dkr 88,-

Kroens Gateau Marcel med Solbær sorbet
Gateau Marcel with Black currant sorbet
Gateau Marcel mit Schwarze Johannisbeere sorbet
Dkr 88,-

A la Carte menu

Cremesuppe med dagens fisk   Dkr 98,-
Cream soup with fish of the day/
Cremesuppe mit Fisch des Tages

Rejecocktail   Dkr 118,-
Shrimp cocktail / Krabben cocktail

Salat med vinaigrette og crouton   Dkr 98,-
Salad with vinaigrette and croutons /
Salat mit Vinaigrette und Croutons

Dansk bøf med bløde løg   Dkr 168,-
Danish minced beef with onions. /
Dänisches Hacksteak mit Zwiebeln.

Wienerschitzel   Dkr 198,-
Wiener schnitzel / Wienerschnitzel.

Steak af kødkvæg   Dkr 348,-
Steak/Steak

Æblekompot med skyr creme og sprødt havre   Dkr 88,-
Porridge made of rye bread and beer with ice/
Brei aus Roggenbrot und Bier mit Eis

Desert Kroens Gateau Marcel med sorbet   Dkr 88,-

Børnemenu

Children’s Menu / Kindermenu

Vores børnemenu er sund mad uden friture. Alle hovedretter serveres i børnestørrelse.
Our children’s menu is healthy food, not deep fried. All our main courses are served children sized.
Alle unsere Kindermenüs sind gesunde Speisen ohne Fritüre. Alle Hauptgerichte werden in Kindergrösse serviert.

Børne rejecocktail Dkr 88,-
Children’s shrimp cocktail
Kinder Krabben cocktail
Bøf med brasede kartofler Dkr 88,-
Minced beef steak with crisp potatoes
Hacksteak mit Bratkartoffeln
Pasta med kødsauce Dkr 88,-
Pasta with meat sauce
Pasta mit Fleischsosse
Børneis Dkr 68,-
Children’s ice cream
Kinder Eis

Gourmet menu

Gourmetmenu 4 retter

Gourmet menu 4 courses / Gourmetmenu 4 gerichte

Rokkevinge – Grenobloise sauce
Skate wing – Grenobloise sauce * Rochen – Grenobloise sauce

Kalv Marengo – Gnocchi
Veal Marengo – Gnocchi – Kalb Marengo – Gnocchi

Svinebryst – Rødkål – Æble
Pork breast – Red cabbage – Apple * Schweine brust – Rot kohl – Apfel

Hvid chokolade – Havtorn – Kastanje
White Chocolate – Buckthorn – Chestnut * Weiβe Schokolade – Dorn – Kastanie

Hovedret /Main course /hauptgerichte dkr. 278,-
2 retter / 2 courses / 2 Gerichte dkr. 358,-
3 retter / 3 courses / 3 Gerichte dkr. 428,-
4 retter / 4 courses / 4 Gerichte dkr. 498,-

Gourmetmenu 8 retter

Gourmet menu 8 courses * Gourmetmenu 8 gerichte

Gravad laks – Fennikel – Rugbrød
Marinated salmon – Fennel – Rye Bread * Mariniertem Lachs – Fenchel – Roggenbrot

Østers – Champagne Sabayon
Oyster – Champagne Sabayon * Auster- Champagne Sabayon

Carpaccio af kalv – Vagtel æg
Carpaccio of Calf – Quiail eggs * Carpaccio von Kalb – Wachteleier

Gulerod – Rødbeder – Pastinak
Carrot – Beetroot – Parsnips * Karotte – Rotebete – Pastinaken

Gråand – Savoy kål – Rødløg
Mallard – Savoy cabbage – Red Onion * Stockente – Virsing – Rote Zwiebel

Ost – Knækbrød – Nødder
Cheese – Chrisp bread- Nuts * Käse – Knäckebrot – Nüsse

Chokolade – Karamel – Dadler
Chocolate – Caramel – Dates * Schokolade – Karamell – Datteln

Roulade – Mokka – Marenges
Swiss roll – Mocha – Meringue * Biskuit Roulade – Mokka – Baiser

8 retter / 8 courses / 8 Gerichte dkr. 698,-

BF-OKS A/S

Kildegaarden

Tuscan Wine

Electronics

This post is also available in: English