Tyrstrup Kro

Om Kroen

Vi byder dig velkommen til Tyrstrup Kro!

Med vores idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det os at byde Dem velkommen her på kroen. Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og vi anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet. Alt dette kombineret med de krav, vi som gode værter stiller til os selv, er forudsætningen for, at De får en ufor glemmelig oplevelse.

 sample-image1

 
 
 

Vin

Som krovært med mange års engagement i vinens historie og filosofi, har vi sammen sat et varieret udvalg af kvalitetsvine. Udover de nævnte har vi en vinmenu samt et større udvalg i sjældne vine. Vin er kunst, og kunsten er at købe en god vin til en fornuftig pris. Vi står naturligvis gerne til rådighed med forslag og vejledning..

sample-image2

 

Selskabslokaler

I vores smukke selskabslokaler arrangerer vi gerne Deres fest, ligesom vi altid står til rådighed for vejledning i sammensætning af menu og vine. Kroen har i dag 27 værelser heraf 15 suiter. Alle værelser har eget bad & toilet, tv, telefon samt trådløst internet; suiterne har spabad. Vi glæder os meget til at have Dem boende på Tyrstrup Kro.

 

Velkommen og god appetit!
 
Torben Schulz.